Poppenhuis Meubels | Minihomeforyou

✓ Gratis verzenden vanaf € 75,- (NL)

✓ Altijd een leuk cadeautje bij een bestelling!

✓ Regelmatig nieuwe artikelen

Door drukte loopt de levertijd momenteel op. 

De levertijd kan uitlopen naar 6 tot 8 weken. Dit ivm een vakantieperiode.  We zijn namelijk afwezig van 18 maart tot 31 maart. Alle bestellingen in deze periode worden vanaf 1 april op volgorde  gemaakt.

Groet Minihomeforyou

Tevreden klanten

Diny Wiggers

10-12-2021 - 13:42

Ben blij met mijn nieuwe stoeltjes, zwitsal mandje en aankleedkussen voor mijn poppenhuis Goed verpakt voor de reis hier naar toe Kom zeker nog een keer langs op de website

Mariska

20-03-2021 - 20:11

Afgelopen donderdag mijn dochter heel erg blij gemaakt met super leuke spulletjes! Ze levert snel en heeft heel leuk contact met haar klant ze stuurt foto’s en zelfs een filmpje! Ze denkt erg met je mee wat erg fijn is! Ik heb net al weer zoveel leuke dingen gezien er gaan zeker nog meer bestellingen volgen!

Atmwt2020

18-03-2021 - 17:22

Super lieve verkoopster, denkt met je mee. Ben erg blij met de miniaturen, erg mooi geprint. Mijn poppenhuis moet nog gebouwd worden, dus alles zit nog in een doos, maar kan niet wachten om te gaan inrichten.

Miranda van den Adel

04-03-2021 - 20:14

Van de week mijn spulletjes ontvangen. Grote items zoals was- en droogmachine (die gewoon echt kunnen draaien en met lade voor mijn wasmiddel) wasmanden, droogrek, wc en de wat kleine items maken mijn badkamer helemaal af waardoor het er redelijk realistisch uit ziet. Ook de prullenbak voor in de keuken is helemaal top, kan gewoon open dmv op het pedaal te drukken. De vaas voor op het nachtkastje is ook erg mooi geprint en mijn tray met bloembakken staan ook top op de kast.